Tävlingar

Hej, hur får man enklast en överblick på de tävlingar som är anpassade för publik? Den kalendern ni har känns mer för deltagare än publik.

Skulle vilja se någon tävling i Mälardalen.

Kommentarer

 • Hej Johan,

  Tack för din fråga!

  Du ska kunna utgå från att de flesta tävlingarna i kalendern är öppna för publik, men det finns såklart undantag. Om en tävling är öppen för publik eller inte kan bero på olika orsaker. Hur konstigt det än kan låta så kan det vara så att arrangören kanske inte vill ha publik, även om det inte direkt är jättevanligt. Det kan också vara så att myndighetstillstånd inte har beviljats för publik, vilket däremot har varit vanligt tidigare under Corona-pandemin.

  Om du hittar en tävling i vår kalender som verkar vara intressant och det inte finns tillräckligt med information i kalendern så är rådet att söka information hos den aktuella arrangören som oftast har egna hemsidor.

  Vår kalender är absolut inte avsedd att i första hand bara vara för deltagare utan just för publik så det är såklart tråkigt att du tycker så. Du är välkommen att ge oss förslag på vad du saknar i kalendern som skulle göra det lättare för dig att hitta "ditt" arrangemang. Kanske är det något som går att genomföra och då ska vi givetvis försöka göra det.


  Kurt Lennart

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.